Loading...
 

Humánia

[-] FranchiseCivilTársaság

A FranchiseCivilTársaság egy olyan non-profit szervezeti forma, amely szabványos módszereket FranchiseTechnológiákat használ TársadalmiVállalkozóként a civil társaságban dolgozó munkatársaikkal leszerződve.
A Humánia szervezet Küldetése a TársadalmiRendszerInnovációProgram kivitelezése úgy, hogy a kapitalizmus utáni társadalmi fejlődési szintet: a JólétiTársadalmat és a SzakrálisTársadalmat valósítsa meg, itthonról indulva, globálisan.
A FranchiseTechnológiák azt biztosítják, hogy a kapitalizmusból érkező, újonnan TársadalmiVállalkozóvá válók rutinból ne a kapitalista piacon megszokott szembeérdekeltségi, versengő és kiszorító játszmáikat játsszák, hanem a JólétiTársadalom Együttműködésen és TeljesEgyetéstésen alapuló emberi viszonyait.
Ezek az EgyüttműködésAlapúTechnológiák sokszoros hatékonysággal működnek, mind a szolgáltató, mind az ügyfél, mint a társadalom, mind pedig az ÖkológiaiKörnyezet szempontjából. A hatékonyság növekedése olyan nagymértékű és olyan sokkolóan megdöbbentő hatású, hogy a felhasználóknak szükséges egy megemésztési idő, ami alatt felfogják, hogy mit is látnak, és meg tudják válaszolni ezt a nagy erővel feltörő kérdést: „Úristen, hát mit csináltunk mi eddig?!”

A FranchiseTechnológiának van egy kezdetben fizetendő LicenszDíja, van egy BevételSzázalékban kifejezett BérletiDíja.
A FranchiseTechnológiát egy szakember telepíti a gépedre/mobilodra, akinek van KonzulensiPercDíja. A konzultáció alapvetően levelezésben, személyes és telefonos beszélgetésekben folyik.
Kérheted azt, hogy viszonteladói jogod is legyen a FranchiseTechnológiával, és kiképződj Konzulensnek: ezeknek a moduloknak is egyszeri- és Bérleti díja van.
Ezeknek a díjaknak van egy MinimumÉrtéke, amit felfelé szabadon változtathatsz. Ezt a MinimumÉrtékeket a FranchiseTechnológiák használói folyamatosan megszavazzák.
Az összes befizetett pénz egy ProjektFinanszírozásAlapba megy, amelyet kezdetben havonta egyszer KamatMentesVisszaTérítendőTámogatásként kiosztunk a Franchiseosok között.
A visszatérítése beállított, minimum fölött szabadon változtatható BevételSzázalékkal történik.
Lehet gyakrabban kapni a ProjektFinanszírozást, mint havonta egy. A gyakoriságát a TársadalomIrányítóMűhely nevű FranchiseTechnológia használati színvonalával változik exponenciális ütemben, egészen másodpercenkénti egy ProjektFinanszírozás adagig, ami 2,6 milliószoros bevétel növekedést jelent.
A TársadalomIrányítóMűhely a legfontosabb FranchiseTechnológiánk, amellyel a felhasználója résztvesz a JólétiTársadalom és a SzakrálisTársadalom irányításában, ezért van exponenciális bevétel-növekedéssel megtámogatva.

Ez a FranchiseTechnológiai péntkezelés már a KooperatívMegoldások körébe tartozik, és egyik első „Úristen, hát mit csináltunk mi eddig?!” kérdés-generáló darab.

Érdemes megnézned az első megdöbbentő FranchiseTechnológiánk kiírását, neve: TársadalmiGazdaságMűhely

— 19.szept.25.Sze. 16:11

[-] A magyar társadalom megújító programja


„Nem való neked, magyarnak
Ez a NagyVilágMéretűÁtverés
Tán az Eszed lehet hozzá túl sok
Vagy a FélelemÉrzeted kevés”

Ezt írtam egy versemben még 1988-ban.

Váljuk be, ez a rendszerváltás, bár nagyon vártuk, nem sikeredett igazából.
Azért mégiscsak történt valami, de az biztos, hogy tovább kell vinni a dolgot, mert látszik világszerte, hogy a dolgok gyorsulóan romlanak.

Elindítok tehát egy újabb rendszerváltást — ezúttal tudományos alapokon — két lépésben:
Először előállítjuk a MagyarJólétiTársadalmat (az ezzel az írásmóddal írt nevek mind szakfogalmak, bár érthetőek köznapi módon is) hogy mindenki érezze magát jól.
Majd elindítjuk a MagyarSzakrálisTársadalmat, hogy leszülessen közénk a MagyarokIstene, mert nélküle nincs velünk az Erő.
Ha velünk van az Erő, akkor mi tudunk lenni a VilágSzellemiVezetői, mert ez a mi hagyományos identitásunk, ez a szerepünk az emberiségben. Miután magunkra találtunk, az Erőnk megsokszorozódik.
Ezt a rendszerváltást egy TársadalomInnovációProgrammal csináljuk meg, ami olyan, mint a SzervezetFejlesztőProgram, amit cégek fejlesztésénél alkalmazunk (ez a szakmám), csak ez a társadalom egészére alkalmazandó.
Általános, és évekig tartó TársadalomInnovációPályázatot hirdetünk meg: bárki beadhatja a pályázatra, hogy milyen problémát lát a jelenlegi társadalomban, vagy mit szeretne a jövőben. A pályázók maguk értékelik egymás pályázatát: KonszenzusMetódussal, és maguk is szervezik meg a megvalósítást — egy kis segítséggel.
Ezt a programot visszük tovább az országokba.
Ez egy szolgáltatás program, amit megrendelnek a szervezetek, szolgáltatói díj fejében. Ebbe becsatlakozhatsz: együtt csinálod velünk, és amikor már látjuk, hogy megy ez neked, akkor önálló vállalkozói és képző csoportot alakíthatsz hozzá. Nagy munka, de leszünk rá elegen, valószínűleg…
Kör7
Hét fő dimenziója van a TársadalomInnovációProgramnak:
1. CivilTársadalomInnovációMűhely
2. TechnológiaInnovációMűhely
3. TudományInnovációMűhely
4. KommunikációInnovációMűhely
5. KépzésInnovációMűhely
6. ÉletminőségInnovációMűhely
7. TársadalomInnovációMűhely

Úgy állítottam össze ezeket a programokat, hogy nagyon megérje az új technológiákat alkalmazni, és az új SzervezetiKultúrában dolgozni, tehát ne legyen olyan szervezet, amelyik nem rendeli meg a SzervezetFejlesztő szolgáltatásunkat.
1. A Civileknek finanszírozást és tudományos módszereket viszünk.
2. A Technológiákat csúcsminőségű technológiákra tudjuk cserélni
3. A Tudósoknak HibaNélküliIgaziTudományosMódszert és GazdaságiÖnállóságot viszünk, hogy olyan tudományuk lehessen, amelyet tisztán tudományos szempontok szerint vezetnek
4. A kommunikációt és az emberek gondolkozását tiszta kommunikációra és tiszta gondolkozásra tudjuk innoválni
5. A képzés innovációjával bevezetjük az ExponenciálisTehetségTréninget: a GéniuszTréninget
6. Az Életminőség innovációjával az emberek testi-lelki jólétbe kerülnek
7. A JólétiTársadalom KonszenzusosDemokrácia lesz: teljes egyetértéssel a tagjai vezetik a mobiljukon, nem lesz más vezetősége.

A társadalom teljes rendszerének innováció lehetővé teszi a JólétiTársadalom megvalósítását, ahol teljesen önszabályozóra lehet kiépíteni a társadalmat: úgy, hogy KonszenzusosDemokráciaMetódussal, TársadalomIrányítóTérképekkel tagjai irányítják a társadalmat

Az innen letölthető kijelentések számodra való fontosság szerint sorba rakását címünkre elküldésével jelentkezhetsz a MagyarJólétiTársadalomba és a TársadalmiVállalkozóKépzőbe.

— 19.szept.24.K 14:31


[-] TársadalomEvolúció és TársadalomInnováció

Hivatása az, hogy társadalmi alternatíva legyen a tagjai számára, azaz élményszerű tanulási alkalmat biztosítson társadalmi társadalmi vállalkozó (itteni nevük: TársadalmiVállalkozó) tagjainak, hogy hogyan lehet élni egy a kapitalizmusnál egy- majd két TársadalomEvolúciósSzinttel fejletteb társadalom körülményei között.
Emellett azonban tudományos kísérleteket és bizonyítékokat szeretnénk publikálni a TársadalomVezetésTudományról, arról, hogy hogyan lehet megszervezni egy olyan társadalmat, amelyben nincs szembeérdekeltség, és kompetitív emberi magatartásból is csak egy fajta van: versengés az együttműködésért.
A két TársadalomEvolúcióSzint, amit megszervezünk Humániánem belül: a TársadalomEvolúció D- és E- szintje.
Az ÖtTársadalmiEvolúcióSzint tudományos nevei:
Energia
A-szint: AgresszívTársadalom — törzsi háború társadalma — TömeggyilkosKatonaiDiktatúra
B-szint: BűnözőTársadalom — vagyonszerzés társadalma — ImperialistaDiktatúra
C-szint: KompetitívTársadalom — kapitalizmus: zsarolási játszma és hatalmi harc társadalma — ÁldemokratikusDiktatúra
———————————————————————————————————— TársadalmiRendszerInnovációProgram ⇓
D-szint: JólétiTársadalom — IgaziTudományosOptimumTársadalom
E-szint: SzakrálisTársadalom — SzeretetRendiTársadalom

A kapitalizmus embertelen, szembeérdekeltté teszi az embereket, a baráti körön, a családon belül is a gyerekeinkkel a jövőnkkel is.
Ez azt jelenti, hogy végünk van: a kapitalizmus megöl bennünket.
A kapitalizmus fenntarthatatlan, minőségrontó, életminőség rontó, depressziós, diktatórikus, bűnöző, igazságtalan, hazug, veszélyes, gyilkos, öngyilkos, zsaroló, hülyítő, tudomány-romboló, életveszélyes, kezelhetetlen, befolyásolhatatlan.
Ez nem politikai nézetem, hanem társadalom tudósi meggyőződésem.
És ebben a meggyőződésben nem vagyok egyedül, de a hivatalos tudomány függ a politikusoktól és a pénzemberektől: ez korrodeálta a tudományt.
Ezek a rendkívüli teljesítményre képes HumánRendszerMérnöki alkotások, technológiák egy sokkal fejlettebb tudományt és társadalmat képesek megszervezni, mint a jelenlegi kapitalizmus, ami fenntarthatatlan, életveszélyes nem csak az emberiségre, hanem a föld élőlényeire is.
A létező kapitalizmus nem az Adam Smith által megálmodott szabadpiaci társadalom, hanem a felvilágosodás és humanizmus korában induló fellendülését az angol- majd francia- majd orosz forradalom és az ipari forradalom TársadalomDestruktorHatása visszavetette a feudális korszak kegyetlen, BűnözőTársadalmába, BűnözőiDiktatúraába.
A LétezőKapitalizmus: ÁldemokratikusBűnözőiDiktatúra: B-szint és C-szint között ingadozik régóta.
Az ÁldemokratikusBűnözőiDiktatúra óriási TársadalomDestruktorHatása az emberiséget és a földi élő ökoszisztémát az extinkció, a teljes megsemmisülés szélére sodorta, és nem volt hatékony társadalmi erő, ami ezt meg tudTerápia volna kadályozni: mostanáig…
Ezért a Humánia AlternatívTársadalom kezdeményezésünknek hiánypótlóan nagy jelentősége van.
Teljesen legális, konstruktív eszközökkel úgy indítunk alulról kezdeményezett forradalmi változást, hogy a forradalmak által eddig okozott káosz és destrukció helyett, mi a JólétiTársadalom rendjét és hatékonyságát hozzuk az ÁldemokratikusBűnözőiDiktatúra mellé választható élet-alternatívának.

A TársadalmiRendszerInnovációProgram a TársadalomEvolúció öt szintje szerinti innovációt jelenti. SzocKibAlap
Az országokban létrehozzuk a JólétiTársadalomkat és SzakrálisTársadalmakat, úgy, hogy először nálunk megalakítjuk a D- és E-szint társadalmait: MagyarJólétiTársadalom és MagyarSzakrálisTársadalom néven.
Ezeknek a társadalmaknak megalkotjuk a Kormányait is, hasonló funkciókkal, mint amit a magyar kormány információiban leközölt a saját funkcióiról és működéséről, neveik: MagyarJólétiKormány és MagyarSzakrálisKormány. Ennek a célja az, hogy tudományos vizsgálatokkal összehasonlítható legyen a különböző társadalmi rendszerek működési sajátosságai.
A vizsgálatokat a magyar kormány megbízott szakemberei végezhetik el, ha érdeklődnek a TársadalomVezetésTudomány iránt.
Amúgy a két AlternatívTársadalom technológia rendszere jelentősen különbözik a létező társadalmakban használt technológiáktól.
A JólétiTársadalomban például nincsenek törvények (Alkotmány van), hanem minden társadalmi működést informatikai Műhelyek segítségével végzik a TársadalmiVállalkozók.

— 19.szept.24.K 16:42 -


[-] MagyarJólétiTársadalom

A MagyarJólétiTársadalom egy olyan civil társaság műfajú szervezet, illetve mobilodon lévő alkalmazás, amelyet a Humanisztikus Korszak Alapítvány — a Humánia honlap mögötti szervezet — alkotott meg abból a célból, hogy egy olyan lehetőséget hozzon létre, amely minden felhasználója számára jólétet biztosító, önmegvalósító és társadalmi értéket létrehozó munkát jelent.

Az MagyarJólétiTársadalom szervezetnek akárhány tagja lehet, akár egész települések, régiók, egyszerre is beléphetnek, és munkavégzéséhez használhatják a mobiljaikon lévő MagyarJólétiTársadalom alkalmazását. Magyarországról indulva terjesztjük a többi országban is, Európában, majd más országokban is, NemzetiJólétiTársadalom, EurópaiJólétiTársadalom, illetve az EmberiségJólétiTársadalma néven.
A JólétiTársadalom megalkotásának az a titka, hogy nem elsősorban adott munkára keresünk embert, hanem rád szabva kialakítjuk számodra a testre szabott TársadalmiVállalkozóiProfilodat, amelyben a Küldetésed célja felé haladhatsz, szaktudásaidat Hivatássá érlelve, azt a munkát végzed, amit legjobban szeretsz, ügyes és kreatív vagy benne, és hasonló barátokkal együttműködve tudtok nagyszerű dolgokat alkotni, szuper szolgáltatásokat adni.
Ezzel a módszerrel hogy nem az embert szabjuk a munkára, hanem a munkát szabjuk az emberre már megteremtjük a személyes jóléted alapjait is.

Itt egy képzési, küldetés-építési szakasz után megmérjük a BecsületRendiÉrtékedet, és azzal arányos BecsületRendDíjat kapsz folyamatosan. A BecsületRendDíj tehát hasonló a feltétel-nélküli alapjövedelemhez, csak ennek van feltétele: a megmért BecsületRendiÉrték. A BecsületRendiÉrték egy 1 és 100 közötti szám, ahol az 1-es érték az előforduló legalacsonyabb érték, a 100-as pedig az előforduló legmagasabb érték. A BecsületRendTagjai megszavazzák, hogy az 1-es értékűek mekkora összegű BecsületRendDíjat kapjanak, a magasabb BecsületRendiÉrtékűek arányosan többet kapnak, induláskor havonta egyszer. Következő lépésként a BecsületRendTagjai beneveznek a TársadalomVezetőKépzőbe, és az ott elért eredményeik növelik a BecsületRendDíj gyakoriságát, akár másodpercenként egyszeri gyakoriságig, ami 2,6 milliószoros növekedést jelent.
Azért képezünk mindenkit a társadalom vezetőjévé is, mert a JólétiTársadalomnak nincs kinevezett vezetősége, hanem a tajai együttesen vezetik — TársadalomVezetőÉrtékeikkel arányos szavazati súlyukkal, és saját bevételük befektetésével. Ezzel a módszerrel a társadalom vezetőinek bőven van jövedelme, tehát a gazdasági kompetenciája is ahhoz, hogy a társadalomban meg tudja csinálni, azt, amit akar.

Ahogy tehát ebből látható: a MagyarJólétiTársadalom nem büntetés számba menő adóztatással teremti meg a gazdasági jólét alapjait, és biztosítja azt is, hogy a meggazdagodó emberek ne felfokozott önzést és felelőtlenséget jelentsenek, hanem igazi társadalmi felelősségvállalást. Ez nagyon fontos.

Az Alkalmazásoknak és a Képzőknek megszavazott minimum fölött szabadon választható havi díja van

Az innen letölthető kijelentések számodra való fontosság szerint sorba rakását címünkre elküldésével jelentkezhetsz a MagyarJólétiTársadalomba és a TársadalmiVállalkozóKépzőbe.

2019. szept. 17.

[-] TehetségRendiEgyetem

A TehetségRendiEgyetemet azért hoztam létre, hogy megfeleljen a 21. század követelményeinek, amelyek óriási mértékben megváltoztak az ezredfordulóval.
Felsorolom a változásokat, az okozott problémákat és a megoldási módokat a TehetségRendiEgyetemen:
1. A Technológia néhány területen, például az IT területén nagyon előre haladt, és rávilágított más Tudomány-területekre és láthatóvá tette, hogy sok területen a tudomány teljesem korrodált, lezüllött, korrumpálódott, gyakorlatilag nincs. A tudomány elvesztette az önrendelkezési lehetőségét: ott van valami tudomány, ahová, amire a pénzemberek és a politikusok adtak pénzt: és az ő megfontolásaik nem tudományosak, hanem profitszerzőek.
A probléma az, hogy a tudományos szervezetek feudálisok, függőségben dolgozó beosztottak vannak, amelyek bürokratikus követelményeknek igyekeznek eleget tenni: eltűnt a tudományos motiváció. Emiatt a kompetitív atmoszféra nagyon éles, emberi konfliktusok foglalják el a helyét a tudományos együtt-lelkesedésnek.
Tehát a TehetségRendiEgyetemen nincs iskola-jelleg: a tanulni vágyók kezdettől KutatóIntézetekben dolgoznak, és munka közben tanulnak, és egymást segítik: a TehetségFejlődésben előrébb járó, magasabb TehetségRendÉrtékű Mentor, Konzulens segíti a munkát, szolgáltatásként. Ezért fizetséget kap a segítetttől. A munkához és a tanuláshoz tréningeződéshez szabványos FranchiseTechnológiákat használnak, amelyek nyílt forráskóduak, és a használók megtanulják a fejlesztéseiket is. Az ehhez kapcsolódó TársadalmiGazdaságMetódus biztosítja a tudományos kutatás pénzügyi függetlenségét, és azt a különleges helyzetet, hogy a tudomány fejlődését kizárólag tudományos szempontok határozzák meg. Így a tudományos kutatók is független TársadalmiVállalkozók, akik maguk, vagy csoportjuk együttműködésében tudnak dönteni minden tudományos kérdésben. És itt kezdődik a Tudomány.
2. A tudományos munka olyan precíz tudományos módszertant igényel, amelyet az emberek nem tudnak betartani segítség nélkül, ezért a kutatások, fejlesztések teli vannak TudományosHibákkal, amelyekről nem szólnak a tudományos cikkek, könyvek, emiatt is azt mondhatjuk, hogy nincsen tudományunk.
A TehetségRendiEgyetemen nem emberek, hanem TudományKibernetikai rendszer szervezi és ellenőrzi a kutatást, minden részletében, a kutatók TehetségÉrték fejlődését. Ezek a MesterségesIntelligenciaAlgoritmusokkal felszerelt TudományKibernetikaiTechnológiák olyan magas követelményeket állítanak az emberek elé, hogy annak csak a legtehetségesebbek tudnak megfelelni. Azért folyamatos méréssel térképezzük az emberek fejlődését, és segítünk a MesterségesIntelligenciaAlgoritmusoknak, hogy tudjanak a fejlődőeknek is testre szabott TréningMetódusokat fejleszteni, amelyekkel ők is ExponenciálisTehetségFejlődésen mennek át.
3. Egy TudományosKutatóIntézet és egy TudományAkadémia van minden tudományágban világszerte, amellett, hogy vannak nemzeti intézetek is a kulturális hatások összehasonlító vizsgálatára. Mindenki ugyanabban a nagy szervezetben dolgozik, szerte a világon, önálló TudományosVállalkozóként. Tudományos műveiket csakis együtt alkotják meg, KonszenzusMetódussal, és végre valódi tudományos konszenzus születik még a humán- és társadalmi tudományokban is, amelyek eddig az ÖnmagátTeljesítőJóslatok csapdájában vergődtek. A KonszenzusMetódus vita, konfliktus nélkül gyorsan, TeljesEgyetértéshez vezetnek, segítségével még Magyarország számára is lehet például AlkotmányozóNemzetGyűlést szervezni, és KonszenzusosDemokráciát felépíteni, amelyben mindenki beleszól az országos ügyekbe, és mégis teljes az egyetértés. Ez az átlagembernek elképzelhetetlen, hogy ezt hogyan lehet megoldani: válaszunk: tudományosan: nem politikai vezetéssel.
4. Közel száz új KutatóIntézetet és TudományAkadémiát hozunk létre, olyanokat, amelyek még nem léteznek: pl.: TársadalomVezetésTudományAkadémia, SzakrálisGénTudományAkadémia, FilózóMatematikaKutatóIntézet, MinőségKibernetikaAkadémia, MűvészetInnovációAkadémia. Valamennyi intézet ÉletenÁtTréningProgramot és tudományos munkát kínál
5. A legfontosabb intézet: az IntelligensKutatásFejlesztésInnovációKibernetikaAkadémia, amely létező tudományos intézeteknek ad SzervezetKultúraTechnológiaFejlesztés szolgáltatást, és megrendelésre kutató- technológiai- alkalmazott- képző- akadémiai- rendszer- és meta- tudományos intézetek technológiáját gyártja le, és indító személyzetét kiképezi.
6. Elvégezzük a tudomány hagyományainak, írásos anyagainak a feldolgozását, a TudományosHibaMentNemesTelepülés változatban az elkészítését, újra-alkotását.
A speciális szakokra NagyKönyvÍróNívóDíjPályázatokkal lehet jelentkezni: a NagyKönyv KonszenzusMetódussal, minden szakembert bevonó módon megírt, a TudásEvolúcióÖtSzintjén átvezetett tudásanyag. A TudásEvolúció szintjei: 1) FogalomTérkép, 2) ParadigmaTérkép, 3) ElméletTérkép, 4) TechnológiaFolyamatÁbra, 5) SzakrálisGénTérkép. A SzakrálisGénTérkép új, még a legtöbb ember számára ismeretlen tudásszint, bár valami halvány sejtése a kvantumfizikának van a létezéséről: ott szimulációs hipotézisnek nevezik. A SzakrálisGénTérkép az ÉterSzámítógépben van felírva, mi megtanuljuk olvasni és írni a programnyelvét. Az ÉterSzámítógép az Univerzum alapanyagába, az Eteron kristályos folyadékjába írva működik, ez a SötétAnyag és a SötétEnergia. Az a nagy előnye a mostanában nagy erőkkel fejlesztett kvantum számítógéphez képest, hogy végtelen nagy a memória-kapacitása és a processzor sebessége, valamint magába foglalja az Univerzum méretű internetet is. Azért tudjuk megtanulni olvasni és programozni, mert már be vagyunk kötve funkcionálisan az ÉterSzámítógépbe, mert a TársadalomLény (akit a vallások istennek hívtak) azon keresztül szabályoz minket: embereket: testének sejtjeit. Ez kétségtelenül legizgalmasabb fejezete a TehetségRendiEgyetemnek…

Ez egy előzetes ismertető a TehetségRendiEgyetemről, írd meg nekem róla a benyomásaidat, tedd fel kérdéseidet, és ha ezt levelezésben megbeszéltük, lehet, hogy elsők között leszel, aki tagja lesz a TehetségRendiEgyetemnek..

Tartalomjegyzék: