Loading...
 

Humánia

[-] MagyarJólétiTársadalom

A MagyarJólétiTársadalom egy olyan civil társaság műfajú szervezet, illetve mobilodon lévő alkalmazás, amelyet a Humanisztikus Korszak Alapítvány — a Humánia honlap mögötti szervezet — alkotott meg abból a célból, hogy egy olyan lehetőséget hozzon létre, amely minden felhasználója számára jólétet biztosító, önmegvalósító és társadalmi értéket létrehozó munkát jelent.

Az MagyarJólétiTársadalom szervezetnek akárhány tagja lehet, akár egész települések, régiók, egyszerre is beléphetnek, és munkavégzéséhez használhatják a mobiljaikon lévő MagyarJólétiTársadalom alkalmazását. Magyarországról indulva terjesztjük a többi országban is, Európában, majd más országokban is, NemzetiJólétiTársadalom, EurópaiJólétiTársadalom, illetve az EmberiségJólétiTársadalma néven.
A JólétiTársadalom megalkotásának az a titka, hogy nem elsősorban adott munkára keresünk embert, hanem rád szabva kialakítjuk számodra a testre szabott TársadalmiVállalkozóiProfilodat, amelyben a Küldetésed célja felé haladhatsz, szaktudásaidat Hivatássá érlelve, azt a munkát végzed, amit legjobban szeretsz, ügyes és kreatív vagy benne, és hasonló barátokkal együttműködve tudtok nagyszerű dolgokat alkotni, szuper szolgáltatásokat adni.
Ezzel a módszerrel hogy nem az embert szabjuk a munkára, hanem a munkát szabjuk az emberre már megteremtjük a személyes jóléted alapjait is.

Itt egy képzési, küldetés-építési szakasz után megmérjük a BecsületRendiÉrtékedet, és azzal arányos BecsületRendDíjat kapsz folyamatosan. A BecsületRendDíj tehát hasonló a feltétel-nélküli alapjövedelemhez, csak ennek van feltétele: a megmért BecsületRendiÉrték. A BecsületRendiÉrték egy 1 és 100 közötti szám, ahol az 1-es érték az előforduló legalacsonyabb érték, a 100-as pedig az előforduló legmagasabb érték. A BecsületRendTagjai megszavazzák, hogy az 1-es értékűek mekkora összegű BecsületRendDíjat kapjanak, a magasabb BecsületRendiÉrtékűek arányosan többet kapnak, induláskor havonta egyszer. Következő lépésként a BecsületRendTagjai beneveznek a TársadalomVezetőKépzőbe, és az ott elért eredményeik növelik a BecsületRendDíj gyakoriságát, akár másodpercenként egyszeri gyakoriságig, ami 2,6 milliószoros növekedést jelent.
Azért képezünk mindenkit a társadalom vezetőjévé is, mert a JólétiTársadalomnak nincs kinevezett vezetősége, hanem a tajai együttesen vezetik — TársadalomVezetőÉrtékeikkel arányos szavazati súlyukkal, és saját bevételük befektetésével. Ezzel a módszerrel a társadalom vezetőinek bőven van jövedelme, tehát a gazdasági kompetenciája is ahhoz, hogy a társadalomban meg tudja csinálni, azt, amit akar.

Ahogy tehát ebből látható: a MagyarJólétiTársadalom nem büntetés számba menő adóztatással teremti meg a gazdasági jólét alapjait, és biztosítja azt is, hogy a meggazdagodó emberek ne felfokozott önzést és felelőtlenséget jelentsenek, hanem igazi társadalmi felelősségvállalást. Ez nagyon fontos.

Az Alkalmazásoknak és a Képzőknek megszavazott minimum fölött szabadon választható havi díja van

Az innen letölthető kijelentések számodra való fontosság szerint sorba rakását címünkre elküldésével jelentkezhetsz a MagyarJólétiTársadalomba és a TársadalmiVállalkozóKépzőbe.

2019. szept. 17.

[-] MagyarTársadalomInnovációProgram

A magyar társadalom megújító programja

„Nem való neked, magyarnak
A NagyVilágMéretűÁtverés
Tán az Eszed lehet hozzá túl sok
Vagy a FélelemÉrzeted kevés”

Ezt írtam egy versemben még 1988-ban.

Váljuk be, ez a rendszerváltás, bár nagyon vártuk, nem sikeredett igazából.
Azért mégiscsak történt valami, de az biztos, hogy tovább kell vinni a dolgot, mert látszik világszerte, hogy a dolgok gyorsulóan romlanak.

Elindítok tehát egy újabb rendszerváltást — ezúttal tudományos alapokon — két lépésben:
Először előállítjuk a MagyarJólétiTársadalmat (az ezzel az írásmóddal írt nevek mind szakfogalmak, bár érthetőek köznapi módon is) hogy mindenki érezze magát jól.
Majd elindítjuk a MagyarSzakrálisTársadalmat, hogy leszülessen közénk a MagyarokIstene, mert nélküle nincs velünk az Erő.
Ha velünk van az Erő, akkor mi tudunk lenni a VilágSzellemiVezetői, mert ez a mi hagyományos identitásunk, ez a szerepünk az emberiségben. Miután magunkra találtunk, az Erőnk megsokszorozódik. Nap Copy
Ezt a rendszerváltást egy TársadalomInnovációProgrammal csináljuk meg, ami olyan, mint a SzervezetFejlesztőProgram, amit cégek fejlesztésénél alkalmazunk (ez a szakmám), csak ez a társadalom egészére alkalmazandó. Ezt a programot visszük tovább az országokba.
Ez egy szolgáltatás program, amit megrendelnek a szervezetek, szolgáltatói díj fejében. Ebbe becsatlakozhatsz: együtt csinálod velünk, és amikor már látjuk, hogy megy ez neked, akkor önálló vállalkozói és képző csoportot alakíthatsz hozzá. Nagy munka, de leszünk rá elegen, valószínűleg…

Négy fő dimenziója van a TársadalomInnovációnak:
1. MagyarÜzletiTársadalomInnovációProgram = SzervezetTechnológiaFejlesztőProgram + SzervezetiKultúraFejlesztőProgram
2. MagyarCivilTársadalomInnovációProgram = SzervezetTechnológiaFejlesztőProgram + SzervezetiKultúraFejlesztőProgram
3. MagyarTudományosTársadalomInnovációProgram = SzervezetTechnológiaFejlesztőProgram + SzervezetiKultúraFejlesztőProgram
4. MagyarTársadalmiRendszerInnovációProgram = SzervezetTechnológiaFejlesztőProgram + SzervezetiKultúraFejlesztőProgram

Úgy állítottam össze ezeket a programokat, hogy nagyon megérje az új technológiákat alkalmazni, és az új SzervezetiKultúrában dolgozni, tehát ne legyen olyan szervezet, amelyik nem rendeli meg a SzervezetFejlesztő szolgáltatásunkat.
Az ÜzletEmbereknek ezek a szolgáltatások jó üzletet hoznak
A Civileknek finanszírozást és tudományos módszereket viszünk.
A Tudósoknak HibaNélküliIgaziTudományosMódszert és GazdaságiÖnállóságot viszünk, hogy olyan tudományuk lehessen, amelyet tisztán tudományos szempontok szerint vezetnek
A JólétiTársadalom KonszenzusosDemokrácia lesz: teljes egyetértéssel a tagjai vezetik a mobiljukon, nem lesz más vezetősége.
A SzakrálisTársadalmat a megtalált és kinevelt SzakrálisKirályiPár vezeti a SzentKoronaTanácsTagok segítségével. Bárki lehet Tag, ha a Képzésében eléri a kívánt szintet.

Az innen letölthető kijelentések számodra való fontosság szerint sorba rakását címünkre elküldésével jelentkezhetsz a MagyarJólétiTársadalomba és a TársadalmiVállalkozóKépzőbe.

Információk