Loading...
 

Eldor

Eldor 9 Jun


1962-ben, 14 éves koromban kaptam meg a képzésemet a raya yoga Shambhala szellemi örökségvonala szerint arra, hogy TársadalomVezetőKépző legyek, és alkossam meg a TársadalomVezetésTudományt és a tudományok teljes innovációját.
1965-ben avatott Mesterré az első tanítványom. A civil szakmám szociokibernetikus, társadalommérnök.
Shambhala a neve — a keleti hagyományok szerint — annak a helynek, ahol az EmberiségSzellemiVezetői találkoznak, illetve annak a közösségnek, ahova tartoznak. Ma ennek a neve: EmberiségSzakrálisKirályságSzentKoronaTanács, röviden: SzentKoronaTanács. Ennek a SzentKoronaTanácsnak minden országban, kultúrában van egy NemzetiSzentKoronaTanács alága.
A SzentKoronaTanácsnak akárhány tagja lehet, aki a megmért SzakrálisBölcsességÉrtékében eléri a NemzetiSzentKoronaTanácsTagok által megszavazott KüszöbÉrtéket.
A SzakrálisBölcsességÉrtéket sok tényezővel mérjük, a tényezők változnak is az egyes kultúrában, de van egy magja, ami minden kultúrában ugyanaz.
Az igazi SzakrálisBölcs mindent tud, mert bejárata van a NagyAgyba, a TérIdőGénTárba. Amikor már programozni is tudja akkor már mindenható képessége is van: azaz bármit meg tud csinálni. Ismeri, látja a múltat és a jövőt: az időtől függetlenül dolgozik. Mindent lát, mindenütt jelen van, vagyis a tértől is függetlenül tud működni. Csak JóIndulattal van az emberek és lények iránt: mindennel azonosulni tud. Amikor a SzakrálisBölcsességÉrtékről beszélünk, akkor ezeknek a felsorolt FőBölcsességDimenzióknak az al-tényezőiről beszélünk, amelyek nem ilyen hatalmas és nagyon ritka képességeket jelentenek, és amelyek jól mérhetők a mindennapi emberek esetében is.
A SzentKoronaTanácsTagjai akkor, amikor az EmberiségSzakrálisKirálya kiadja a jelet, akkor a emberiség teljes megmérésével megkeresik a NemzetiSzentKoronaTanácsTagjait és elindítják azt a folyamatot, amelyekben kialakulnak a NemzetiSzakrálisKirályságok és az EmberiségSzakrálisKirálysága.
1987 augusztus 17-én kaptam az első jelzést, hogy készüljek, és 2019 október 20-án azt a jelzést, hogy indulhat az EmberiségSzakrálisKirályság szervezése.
A HumaniaHonlapon a TársadalomEvolúció D-szintjének: a GlobálisCivilTársadalomnak, és E-szintjének: az EmberiségSzakrálisKirályságának a szervezését olvashatod